П'ятниця, 06 серпня 2021 12:47

IVECO Daily визнаний найкращим вантажним шасі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на конкурсі журналу Fleet News Awards IVECO Daily повною масою 7 тонн був удостоєний звання найкращого вантажного шасі (в категорії автомобілів масою від 6 до 16 тонн).

Цього року щорічна церемонія нагородження Fleet News Awards відбулася на Аскотском іподромі. Вона вперше включала в себе конкурс Commercial Fleet Awards, в рамках якого були відзначені особливості надзвичайно різноманітного сектора комерційних автомобілів.

Члени журі, серед яких були представники лідерів автомобільної галузі та редактори Fleet News, відзначили: «Ця модель повною масою 7 тонн пропонується з різними силовими агрегатами - двигунами на дизельному паливі і компримованому природному газі (КПГ) - і може поєднуватися з різними варіантами кузовів , завдяки чому вона стала явним переможцем.

Модель відрізняється універсальністю, маневреністю і вражаючою вантажопідйомністю, тому не дивно, що 7-тонний IVECO Daily користується великою популярністю у операторів автопарків».

IVECO Daily повною масою 7 тонн належить до числа лідерів в найбільшому сегменті ринку, має вантажопідйомність до 4900 кг (у версії без кузова) і створений на базі неймовірно міцної рами сходового типу з балками С-подібного перетину.

Суцільнометалеві фургони IVECO Daily, об'ємом від 16 до 19,6 м3, являють собою ідеальну основу для перевезення вантажів або подальшої модернізації.

Крім модифікацій з подвійною кабіною і шасі під надбудову, для замовлення доступні варіанти IVECO Daily з колісною базою від 3450 до 5100 мм, які підходять для установки кузовів довжиною близько 7 м і більше та шириною 2,5 м.

Модель оснащується трилітровими турбодизельними двигунами F1C потужністю 160 , 180 і 210 к. с., що видають до 470 Нм крутного моменту. Також на IVECO Daily повною масою 7 тонн можна встановити двигун на компримованому природному газі (КПГ), який розвиває потужність 136 к. с. при крутному моменті до 350 Нм.

Використання біометану на цьому автомобілі дозволяє знизити викиди CO2 на 95%. Шестиступінчаста механічна коробка передач пропонується в поєднанні з двигунами потужністю 160 і 180 к. с., а також з силовим агрегатом на компримованому природному газі.

Оновлена ​​восьмиступінчаста АКПП HI-MATIC від IVECO встановлюється на моделі з дизельними двигунами потужністю 180 і 210 к. с., а також з двигуном на КПГ.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, АКПП HI-MATIC здатна перемикати передачі за 200 мс, підтримуючи ідеальне поєднання потужності і економічності в будь-яких ситуаціях, а також знімаючи зайве навантаження з водія під час руху по жвавих міських вулицях.