П'ятниця, 06 серпня 2021 10:33

MAN представив свою вантажівку TGX з камерами замість дзеркал

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, MAN розпочав кампанію з просування своїх вантажівок, оснащених камерами замість дзеркал.

Представники концерну MAN відвідують парковки на найважливіших дорогах Європи і наочно демонструють свої новітні «бездзеркальні» автомобілі своїм потенційним клієнтам.

Перша така презентація пройшла днями, на стоянці Schweitenkirchen на німецькій автомагістралі A9, неподалік від Мюнхена. Наступного тижня, у вівторок або середу, модернізований MAN TGX з'явиться на польській стоянці Port 2000.

Далі в порядку черги презентації пройдуть на парковках великих вантажівок в Бельгії, Франції, Іспанії та Італії.

До речі, недавно з'явилася інформація, що система MAN Optiview, а також заміна дзеркала заднього виду камерами і моніторами, є опціональною. За установку повного пакету доведеться заплатити 2450 євро.

До речі, що в нових моделях DAF XF, XG та XG + подібна система камер також є опціональною. Стандартним оснащенням така система є тільки у Mercedes Actros, де дзеркала монтуються тільки по окремому замовленню.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, при цьому MAN і DAF пропонують камери, які замінять весь набір дзеркал, в той час як камери Mercedes замінюють тільки основні дзеркала.