П'ятниця, 16 липня 2021 10:40

Лінійку контейнерних напівпричепів Wielton поповнили дві нові моделі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Wielton представила дві нові моделі контейнерних напівпричепів.

На європейських дорогах вже можна побачити модель напівпричепа 20 SL TANK, призначену для перевезення хімічних контейнерів, а на східних ринках перевезення підтримується моделлю напівпричепа NP4S40S0GOST, яка завдяки додатковій четвертій вісі забезпечує оптимальний розподілення навантаження.

Новий міцний 3-вісний напівпричіп-контейнеровоз 20 SL TANK (NP3S20CHFLSL) повністю відповідає вимогам ADR і призначений для спеціалізованих застосувань, включаючи транспортування контейнерів з хімічними речовинами.

Він був оснащений багатьма спеціалізованими рішеннями, такими як ємності для шлангів для відкачування рідин, піддон для збору крапель з нержавіючої сталі або платформи і ручки доступу для полегшення входу.

Напівпричіп призначений для перевезення 20, 23 і 25 контейнерів-цистерн ISO, а також для перевезення змінних кузовів SWAP довжиною 7150 мм, 7450 мм, 7820 мм.

Цей новий продукт має плоску фіксовану тривісну раму і відрізняється на ринку низькою власною надлегкою вагою, що забезпечує максимальне корисне навантаження.

Стандартна версія 20 SL TANK важить 3400 кг, а найлегша його конфігурація має власну масу всього 2979 кг, що є одним з кращих результатів на ринку.

Друга нова 4-вісна модель NP4S40S0GOST доповнює сімейство причепів-контейнеровозів, призначених для східних ринків, і відрізняється міцною і стійкою конструкцією, що витримує навантаження на РСУ до 15 тонн, а його посилена «шия» забезпечує безпеку і довгий термін служби причепа.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модель NP4S40S0GOST може перевозити 40HC, 40ISO, 2 x 20ISO і 20ISO і має вантжопійдність 51 тонн.