Середа, 07 квітня 2021 16:32

В Україні з’явились нові польські напівпричепи

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, напівпричепи і причепи польського бренду Mega в Україні почав представляти новий дилер, розширивши лінійку пропозицій.

Напівпричепи і причепи марки Mega давно підкорили дороги Центральної та Східної Європи. MEGA Sp. z o.o. - це сучасне підприємство, розташоване у Польщі, що використовує у виробництві напівпричепів інноваційні технології: просторі зварювальні, складальні і фарбувальні цехи оснащені новітнім обладнанням повного циклу.

А з 2017 р. MEGA Sp. z o.o. належить французькій групі Benalu – одного з лідерів в виробництві транспортних засобів для вантажних перевезень – передає SpecMachinery.com.ua.

Як розповіли в прес-службі компанії-дилера, конструктори MEGA Sp. z o.o., враховуючи непрості умови експлуатації в нашій країні, пропонують максимально посилені основні вузли і агрегати, що підвищують надійність і, як наслідок, вантажопідйомність техніки, що поставляється на наш ринок.

На сьогодні на ринку України представлені сталеві та алюмінієві напівпричепи-самоскиди, зчіпні сільськогосподарські причепи, причепи для перевезення деревини виробництва Mega, знайдуться і трали – з кількістю осей від 3 до 4 та корисним навантаженням від 20 до 50 т.