Понеділок, 28 грудня 2020 13:39

Ford Ranger Raptor вже в Україні

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, розпочалися продажі нового пікапу Ford Ranger Raptor

Модель оснащена потужною системою адаптації до дорожнього покриття Terrain Management System, спеціально розробленою версією 2,0-літрового дизельного двигуна Ford EcoBlue із подвійним турбонаддувом та інноваційними технологіями безпеки.

Спеціально розроблена і точно спроєктована версія 2,0-літрового дизельного двигуна Ford EcoBlue з подвійним турбонаддувом працює в поєднанні з новою 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач і підрульовими перемикачами. Також передбачені позашляхові шини.

Система адаптації Terrain Management System пропонує шість режимів: «Стандартний», «Спортивний», «Трава/гравій/сніг», «Багнюка/пісок» та «Каміння», а також режим «Baja».

Як передає SpecMachinery.com.ua, вдосконалена система запобігання перекиданню Roll Stability Control та електронна система динамічної стабілізації Electronic Stability Control допомагають зберігати впевненість у будь-яких умовах. Своєю чергою система запобігання зіткненням Pre-Collision Assist і система автономного екстреного гальмування Autonomous Emergency Braking активно працюють, щоб знизити ймовірність ДТП.