Понеділок, 09 вересня 2019 16:22

МАЗ представив нову модель тягача на агрегатах Mercedes-Benz

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, МАЗ показав нову модель сідельного тягача МАЗ-5440М7 (Євро-6) з колісною формулою 4х2.

Нова модель сідельного тягача МАЗ відрізняється не тільки сучасним дизайном, але і застосуванням передових конструкторських і технологічних рішень – розповідають в компанії.

У новому тягачі істотно поліпшена ергономіка робочого місця і відпочинку водія. Велике значення приділено підвищенню рівня активної і пасивної безпеки і ефективності перевезень – передає SpecMachinery.com.ua.

На автомобілі встановлена ​​простора двомісна кабіна з високим дахом і двома спальними місцями. Система кондиціювання та опалення з автоматичним підтриманням заданої водієм температури забезпечує необхідний водієві мікроклімат в кабіні.

У моторному відсіку автомобіля МАЗ-5440М7 встановлений двигун сучасного покоління - рядна «шістка» Mercedes-Benz OM470 LA Євро-6 потужністю 428 к.с. і обертовим моментом 2100 Нм. Серед інших компонентів - роботизована 12-ступінчаста коробка передач Mercedes-Benz G211-12 New AMT і гіпоїдний ведучий міст Mercedes-Benz.

Наявність таких систем як ABS, ASR і ЕВS c дисковим гальмами підвищує ефективність гальмування на слизькому покритті.