П'ятниця, 02 серпня 2019 13:47

Kamag представила нову кабіну для вантажівок Wiesel

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, головними перевагами нової кабіни є зручність експлуатації та комфорт водія.

Німецька компанія Kamag випустила нову кабіну для вантажівок-ранжувальників Wiesel, які раніше поєднувалися тільки з кабіною Mercedes-Benz Atego.

Нова кабіна має велику площу лобового і заднього скла, а також в кабіні відсутній стійка, що покращує оглядовість з автомобіля. Як повідомляють в Kamag, загальна висота транспортного засобу разом з кабіною Kamag становить 2273 мм, в той час як з кабіною Mercedes-Benz Atego – 3 метри.

Вантажівка-ранжувальник з новою кабіною отримала дизельний мотор Deutz об’ємом 5.1 л, його потужність дорівнює 129 кВт, а крутний момент – 2200 об/хв. Витрата палива, як відзначають в компанії, на 20% менше, ніж з кабіною Mercedes-Benz Atego.

«Головними перевагами кабіни Kamag є зручність експлуатації і комфорт водія. Тепер він може заходити в кабіну буквально з чашкою кави в руці», – заявив керівник проектів продажів Wiesel Пітер Бреннер.

Виробник передбачив максимально занижене положення сходинки – одна вхідна підніжка розташована на висоті 450 мм. Крім цього, нова кабіна від Kamag має збільшений інтервал технічного обслуговування, що дорівнює 1000 робочих годин.