Четвер, 02 травня 2019 19:13

MAN розробив екстремальні версії вантажівок XLION

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, MAN представив спеціальні версії вантажівок для найважчих умов - XLION.

У візуальному плані MAN XLION буде відрізнятися привабливим дизайном з використанням зображень левів по обидва боки кабіни. Пакет XLION може бути доступний для техніки різних сегментів - передає SpecMachinery.com.ua.

Спеціальна версія далекомагістрального тягача моделі MAN XLION розрахована на далекі перевезення і здатна розвивати потужність мінімум в 320 л. с. Пропонуються двигуни серії D20 і D26, що забезпечують максимальну потужність аж до 540 л. с. До опцій, які роблять автомобіль більш ефектним і зручним, відносяться елементи комплексного оснащення кабіни з пакету для підвищення комфорту водія, аудіосистема MAN, світлодіодні ходові ліхтарі і хромові накладки на бампер.

Спеціальна версія моделі MAN XLION в будівельному сегменті призначена для серії MAN TGS з потужністю двигуна в 460 і 500 л. с. Поряд з аудіосистемою MAN, світлодіодними ходовими ліхтарями і ABS для бездоріжжя в комплект поставки також входить пакет для будівництва. Пакет включає, серед іншого, відповідну для роботи в умовах сильного забруднення обробку салону в сірому кольорі відтінку Urban Concrete, котра спрямовує пластину під двигуном, що запобігає утворення завихрень пилу, будівельні сходи з боку водія з подовженим опорним релінгом на даху або протиударними гратами перед радіатором.

Спеціальну версію MAN XLION для розвізних перевезень компанія MAN пропонує для двовісних автомобілів серій TGL і TGM з заднім приводом, незалежно від потужності двигуна і розміру кабіни. Завдяки системі кондиціонування повітря, влаштування гучного зв'язку для мобільного телефону і аудіосистемі MAN водій може працювати в таких же комфортних умовах, що і з пакетом для підвищення комфорту водія MAN. В залежності від варіанту кабіни, сюди відносяться багатофункціональне рульове колесо, зручне водійське сидіння, чохли сидіння з комфортного матеріалу або система замків дверей з центральним управлінням.