Субота, 11 грудня 2021 11:59

В Німеччині продемонстрували новий роботизований танк

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, німецька оборонна компанія ​Rheinmetall опублікувала відео зі своєю новою бойовою роботизованою платформою Autonomous Combat Warrior Wiesel

Зазначається, що Autonomous Combat Warrior Wiesel оснащений ультрасучасним автономним комплектом, який можна застосовувати на таких гусеничних, так і колісних транспортних засобах, таких як Boxer, Lynx или HX.

Безпілотною платформою від Rheinmetall вже традиційно можна керувати як дистанційно з пульта оператора, так і обрати автономний режим, запрограмувавши його шлях на полі бою по визначених точках.

Роботизований танк може самостійно долати перешкоди, а також слідувати за головною машиною в режимі конвою. Крім того, у наступних поколіннях цих машин компанія планує реалізувати функції «визначення поведінки солдатів та бездоріжжя».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, серед завдань, які виконуватиме нова машина – як транспорті, так і бойові, причому, як зазначають у компанії, машина зможе «працювати на більш безпечній відстані».




Інформація: