Вівторок, 30 листопада 2021 10:45

Бронеавтомобіль «Хамві» отримає нову версію

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, американська компанія AM General та британська QinetiQ об’єдналися для створення нової версії легендарного бронеавтомобіля

Виробник популярного військового автомобіля HMMWV, відомого як Humvee – компанія AM General – оголосила про укладення угоди про стратегічне співробітництво з британською оборонною компанією QinetiQ з метою розробки технологій електрифікації для військових автомобілів.

Як повідомляють у компанії, у рамках партнерства створюється гібридна концепція високомобільного автомобіля Humvee з метою демонстрації життєздатності електрифікованих наземних транспортних засобів військового призначення.

Зазначається, що наразі команда створила дві повністю інтерактивні моделі бронеавтомобілів Humvee з ефектом присутності у віртуальній реальності, які демонструють, як інноваційна технологія електроприводу QinetiQ інтегрується з мінімальним втручанням у конструкцію транспортного засобу.

Електродвигуни отримують живлення через кабелі від акумулятора, який можна розташувати в будь-якому місці автомобіля. Гібридна система електроприводу дозволить транспортним засобам долати більш небезпечні ландшафти, а також мінімізує акустичну та теплову сигнатури автомобіля.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, такий автомобіль забезпечуватиме на 30% менше витрат палива, а також збільшує робочий діапазон автомобіля.

 




Інформація: