Середа, 24 березня 2021 14:39

В Туреччині представили український всюдихід

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в столиці Туреччини Анкарі презентували снігоболотохід SHERP українського виробництва.

Всюдихід SHERP було розроблено та виготовлено в Україні, цей процес тривав 20 років. Нині компанія SHERP продає всюдиходи на всі континенти, оскільки аналогів за тактико-технічними характеристиками у світі немає.

За оцінкою розробників, Туреччина є дуже перспективним ринком для експорту всюдиходів та вихід на ринки третіх країн.

«Ми впевнені, що наші всюдиходи користуватимуться попитом серед рятувальних служб, служб обслуговування аеропортів, компаній, які обслуговують лінії електропередачі, трубопроводи. Розглядаємо в перспективі Туреччину як хаб для виходу на ринок Близького Сходу та суміжних держав», – розповів представник компанії SHERP, відповідальний за продажі в Азійському регіоні, Олексій Опанасенко.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, український всюдихід має кілька модифікацій. Представлена в Анкарі модель SHERP N1200 має вантажопідйомність 1200 кг, максимальну швидкість по суші – 40 км/год, по воді – 6 км/год, максимальний кут підйому – 35 градусів, дорожній просвіт – 1 метр, паливна автономність – 65 год, витрата палива – 5 л/год.