Середа, 17 березня 2021 10:31

Розпочалося серійне виробництво електричного Fiat Ducato

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, електрична версія великого фургона Ducato нарешті офіційно представлена ​​і вже стартувало її виробництво

В Європі E-Ducato буде доступний в десяти версіях за довжиноютаі обсягом кузова включно до найважчої – із повною масою 4,25 тонни. Що ж стосується електричної начинки, то будуть доступні два варіанти літій-іонних батарей - ємністю 47 і 79 кВт · год. Відповідно, в першому випадку заявлений в циклі WLTP запас ходу складе 235 км, а в другому - на 140 км більше. Поповнити запаси енергії можна на станціях потужністю до 50 кВт.

Раніше повідомлялося, що E-Ducato буде оснащуватися електромотором, потужністю 90 кВт з максимальним обертовим моментом 280 Нм. Максимальна швидкість всіх електричних Ducato буде обмежена на позначці 100 км/год.

Цікаво, що зовні електричний Ducato практично нічим не видає свою екологічно чисту начинку. Навіть гніздо для підзарядки у нього розташоване на місці стандартної заправної горловини.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Євросоюзі продажі E-Ducato повинні розпочатися в кінці весни, але ціни відомі вже зараз. Так, в Італії базова версія буде коштувати щонайменше 55,5 тисячі євро.