Середа, 31 липня 2019 11:59

Iveco Daily обладнали бортовою платформою та краном-маніпулятором

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка працюватиме в автопарку великого українського комунального підприємства.

Компанія Polycar завершила виконання ще одного проекту. Замовлення надійшло на виробництво бортової платформи з алюмінієвими бортами і встановлення крана-маніпулятора Atlas 65.2 на автомобіль Iveco Daily 70c15D. Даний проект виконали для великого українського комунального підприємства. Автомобіль призначений для транспортування різних видів вантажів і устаткування комунальних служб, а також для перевезення бригади, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі компанії.

Автомобіль Iveco Daily 70c15D обладнаний дубль кабіною, в якій передбачено 4 пасажирських місця для перевезення бригади комунальної служби. Для транспортування вантажів в задній частині передбачена бортова платформа розміром 4300х2200х600 мм. Представникам компанії було запропоновано кілька варіантів виконання бортової платформи, замовник зупинився на варіанті з алюмінієвим підрамником і алюмінієвими бортами – один з кращих варіантів з точки зору збереження корисної вантажопідйомності та довговічності. Стійки і борти оснащені знімними механізмами, що дозволяє використовувати платформу для перевезення великогабаритних вантажів.

Для завантаження/розвантаження за кабіною передбачена крано-маніпуляторна установка Atlas 65.2 A1, яка дозволяє завантажувати об’єкти масою до 1,7 т. Максимальний виліт стріли становить 6,44 метра, що дає можливість розподіляти вантажі по всій платформі і робити навантаження та вивантаження з кожної зі сторін авто. Для стійкості під час навантаження/розвантаження за кабіною встановлені висувні аутригери.