Вівторок, 01 червня 2021 10:48

Представили новий універсальний самоскид

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Autocar Trucks запускає у виробництво лінійку самоскидів Badass DC-64D, що відноситься до 8-го класу вантажопідйомності.

Ця модель доповнить діапазон, в якому вже присутній сміттєвоз DC-64R, бетонозмішувач DC-64M і бетононасос DC-64P.

Вантажівки спеціально спроектовані для установки різних кузовних надбудов і тому не потрібно витрачати значні зусилля на зміну конструкції транспортного засобу.

Autocar Badass DC-64D оснащується самосвальной платформою фірми RS Godwin SCS, яка виготовляється з використанням високоміцної сталі Hardox. Це дає змогу збільшити довговічність кузова, а досягнуте таким чином зменшення маси надбудови призводить до зростання вантажопідйомності.

Кабіна вантажівки Autocar має найбільшу площу скління в порівнянні з моделями галузевих конкурентів. Фактично DC-64D є єдиною важкою вантажівкою в США, у якої в кабіні присутні задні кутові вікна. Вони покращують для водія задній огляд.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нові самоскиди будуть комплектуватися двигунами серії Cummins L9, X12 і ISX12N CNG (газовий). Модель з Cummins X15 стане доступна в 2022 році.