П'ятниця, 16 квітня 2021 10:33

Польський виробник почав пропонувати самоскиди з радіоуправлінням

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua,польський виробник кузовів KH-KIPPER, розробив подвійне управління самоскидним кузовом.

Перший варіант є штатним пневматичним з контролером на місці водія, а другий поза кабіною - за допомогою пульта дистанційного керування.

Якщо перший варіант вже давно увійшов до складу опцій KH-KIPPER, то радіоуправління за допомогою пульта дистанційного керування є новим зручним і безпечним рішенням, яке підвищує оглядовість і дозволяє оператору знаходитися в найбільш зручному місці на будівельному майданчику.

Система радіоуправління постачається від відомого виробника Tele Radio, який є частиною шведської компанії з багаторічним досвідом в області бездротового зв'язку.

Система також має стаціонарну кнопку безпеки в електричному блоці в рамі шасі, а червона кнопка на пульті виконує аналогічну функцію.

Пульт дистанційного керування живиться від двох популярних батарейок AAA, а компактний розмір пульта дозволяє переносити його в кишені.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також пульт може мати різні розміри і будь-яку кількість кнопок, які також керують іншими функціями кузовного обладнання, наприклад, гідравлікою бортів, гідравлічним або електричним дахом, підйомом і опусканням гідравлічного або пневматичного буфера, перемиканням на функцію крана/самоскида.