Понеділок, 27 травня 2019 13:12

Goodyear представила вантажні шини нового покоління

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, у порівнянні з попередньою генерацією, новинки мають збільшений ресурс та кращу паливну економічність.

Компанія Goodyear презентувала нові лінійки вантажних шин для експлуатації на твердому покритті – KMAX GEN-2 и FUELMAX GEN-2. За словами віце-президента напрямку шин для комерційного транспорту європейського відділення Goodyear Девід Анкер, нові моделі створені з урахуванням зростаючого попиту на шини з великим пробігом, які можуть однаково ефективно працювати у будь-яких погодних умовах, зміні навантаження та мають впевнене зчеплення з дорожнім покриттям протягом усього строку експлуатації.

Нові шини призначені для регіональних та далекорейсових перевезень. Виробник заявляє, що у порівнянні з попереднім поколінням, яке з’явилось в 2013 році, нові шини мають збільшений на 10% потенційний пробіг. На 30% зросли все погодні якості та знизився рівень шуму. Усі моделі нового покоління ефективні у зимовий період, про що свідчить маркування 3PMSF.

Шини KMAX GEN-2 и FUELMAX GEN-2 можуть бути інтегровані в систему управління та моніторингу шинного господарства завдяки міткам радіочастотної ідентифікації (RFID). Наразі лінійка представлена дев’ятьма розмірами шин для рульової осі та сімома для ведучої.