Понеділок, 11 жовтня 2021 11:49

Hyundai інвестує понад $1 млрд в два нових заводи з виробництва водневих паливних елементів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Hyundai Mobis побудує два нових заводи з виробництва водневих паливних елементів в Кореї.

Hyundai Mobis провела церемонію закладки фундаменту нового заводу, який вироблятиме батареї водневих паливних елементів на промисловому комплексі в місті Інчхон (Корея).

В цілому Hyundai Mobis планує побудувати три заводи з виробництва паливних елементів. У два перших заводи Hyundai Mobis інвестує $ 1,1 млрд. Вони почнуть масове виробництво в другій половині 2023 року.

Очікується, що після виходу на повну потужність підприємства вироблятимуть до 100 тис. водневих паливних елементів в рік.

У 2018 році компанія першою в світі створила повну виробничу систему від батареї паливних елементів до необхідних електронних компонентів в Чхунджу. Цей завод сьогодні здатний виробляти близько 23 тис. систем водневих елементів щорічно.

Згодом Hyundai Mobis планує розширити виробничі лінії, в яких застосовуються системи паливних елементів, і диверсифікувати водневий бізнес. Компанія планує розширити його не тільки на автомобільний транспорт, але і на інші сектори, зокрема, на будівельну техніку і логістичне обладнання.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, південнокорейська компанія Hyundai Motor Group планує стати першим світовим автовиробником, який оснастить всі моделі своїх комерційних автомобілів системою паливних елементів.




Інформація: