Вівторок, 24 вересня 2019 17:40

В Україні представили люксову версію Hyundai H350

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машина призначається, в першу чергу, для топ-менеджменту корпоративного сектору і державних компаній, а також компаній, що надають послуги підвищеного комфорту.

Компанія Hyundai Motor Україна спільно з тюнинг ательє Аверс Центр розробила люксову версію пасажирської моделі мікроавтобусу H350.

Цей мікроавтобус призначений для міських, а також міжміських та міжнародних перевозок. В його салоні з комфортом можна розмістити 8 пасажирів. Цільова аудиторія покупців тюнингованого автобуса – топ-менеджмент корпоративного сектору і державних компаній, а також компанії, що надають послуги підвищеного комфорту, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі Hyundai Motor Україна.

Базове переобладнання в мікроавтобус підвищеного комфорту включає в себе:

  • Повну шумоізоляцію салону
  • Встановлення LED-панелей денного освітлення на стелю автомобіля
  • Перетяжку карт дверей, стійок, стелі високоякісною шкірою або Alcantra
  • Перетяжку всіх сидінь високоякісною шкірою з перфорацією і декоративною вишивкою
  • Встановлення комфортабельних крісел преміям-класу з ергономічними і безпечними підголівниками і індивідуальними підлокітниками
  • Встановлення ТВ панелі діагоналлю 32 дюйма
  • Встановлення мультимедійної системи Alpine

Додатково за бажанням замовника мікроавтобус може бути оснащений Wi-Fi роутером, автомобільним холодильником, кавовою машиною, міні-баром, столиком-трансформером, індивідуальним точковим або RGB освітленням салону, офісною технікою (принтер/сканер) або комплектом автомобільних шторок на кожне скло.

Також є можливість повністю розділити водійську та пасажирську частини за допомогою автомобільної перегородки.

Все додатково встановлене на Hyundai H350 обладнання сертифіковане та має гарантію 2 роки.