Четвер, 09 липня 2020 15:53

Liebherr представив свій перший телескопічний навантажувач

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка оснащена стрілою з вильотом 4,8 метра.

Компанія Liebherr представила свій перший телескопічний навантажувач L509 Tele. Нова модель базується на шасі фронтальної машини L509 Speeder і успадкувала її ж продуктивність, маневреність і швидкість переміщення. Тільки замість класичного підйомного механізму у L509 Tele гаявна телескопічна стріла з вильотом 4,8 метра. Завдяки вбудованій кінематиці z-bar навантажувач може завантажувати контейнери і вантажівки на більшій висоті, а також виконувати вантажно-розвантажувальні роботи зі штабельованим матеріалом.

На навантажувачі встановлено двигун потужністю 72 к.с. екологічного класу Tier 4f/V з гідростатичною трансмісією. Максимальна швидкість машини 38 км/год. У стандартній комплектації телескопічний навантажувач Liebherr L509 Tele оснащений ковшом об'ємом 0,9 м3, системою попередження про перевантаження, а також гідравлічною швидкорознімною муфтою для легкої заміни робочого інструменту.

Варто відзначити, що навісне обладнання, призначене для використання на фронтальних навантажувачах Liebherr, також може використовуватися на новій машині.