П'ятниця, 07 лютого 2020 14:51

Volvo представить ексклюзивний золотий екскаватор

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, випуск новинки приурочений до виходу ювілейного сезону передачі «Золота лихоманка» на каналі Discovery.

Серед експонатів виставки CONEXPO-CON-AGG 2020 року, яка пройде в березні в Лас-Вегасі, буде представлено ексклюзивний екскаватор Volvo EC200E.

Машина створена, щоб відсвяткувати 10-й сезон передачі «Золота лихоманка» на каналі Discovery. Гусеничний екскаватор Volvo EC200E відрізняється золотою фарбою, відлитими під замовлення золотими накладками на гусениці і шкіряним сидінням, з вишитими автографами учасників «Золотої лихоманки».

Стенд Volvo на міжнародній будівельній виставці CONEXPO-CON-AGG 2020 буде знаходитися на Festival Grounds. Це новий майданчик, віддалено розташований від Las Vegas Convention Center. Площа експозиції компанії складе 5 574 кв.м, де розмістяться понад 30 одиниць техніки.

Центрами тяжіння на стенді стануть шоу-стопери, найбільші і найменші моделі в лінійці Volvo.

Серед представленої техніки варто відзначити найбільші експонати - гусеничний екскаватор EC950F для важких умов експлуатації та кар'єрний самоскид R100E.

«Наша присутність на ConExpo 2020 безперечно буде видатною - з повним зануренням в технології, щоб підкреслити мінливий образ будівництва. Інновації вже давно стали частиною нашого ДНК, і ми особливо пишаємося тим, що представили їх на загальний огляд. Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з вами», - зазначив Мелькер Йернберг (Melker Jernberg), президент Volvo CE.

У секторі компактних машин відвідувачі зможуть отримати практичний досвід експлуатації електричних машин: навантажувача L25H і екскаватора ECR25, презентація яких відбулася в минулому році на bauma в Мюнхені.




Інформація: