Вівторок, 21 січня 2020 14:17

Техніку Volvo CE навчили допомагати оператору

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, додаток Operator Coaching дає поради щодо поліпшення ефективності роботи фронтального навантажувача і допомагає збільшити продуктивність машини.

Шведський виробник будівельної техніки Volvo CE удосконалив систему Load Assist, додавши додаток Operator Coaching. Це свого роду наставник для операторів фронтальних навантажувачів. Додаток в режимі реального часу виводить на дисплей Co-Pilot інформацію про вплив дій працівника на продуктивність машини, а також підказує, як підвищити ефективність.

Додаток може зберігати до 40 профілів, що дозволить зафіксувати дані попередніх змін і встановлювати необхідні цілі. Керівник може аналізувати графіки зміни показників і відслідковувати ефективність кожного оператора.

Крім того, Operator Coaching дозволяє контролювати вагу матеріалу, що завантажується. За допомогою встановлених датчиків тиску дані відображаються на екрані Volvo Co-Pilot. Це дозволяє підвищити ефективність робіт, уникнути перевантаження машини.

Система працює з різними типами ковшів, вилами, грейферними захватами. Всю інформацію можна буде вивантажити на USB-накопичувач (флешку, зовнішній жорсткий диск) або в хмарний сервіс. Система доступна для всіх колісних навантажувачів Volvo від L110H до L260H. Як відзначають в Volvo Construction Equipment, для Європи це стане новим стандартом.