Четвер, 24 жовтня 2024 12:23

New Holland представив нові шарнірні навантажувачі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, моделі ML27 і ML27T мають дизельний двигун Kubota потужністю 50 кінських сил і можуть розвивати максимальну швидкість 50 км/год.

Нові малі шарнірні навантажувачі ML27 від New Holland Construction у стандартній і телескопічній версіях розроблені для маневрування у вузьких місцях з мінімальним порушенням ґрунту та можуть використовувати різноманітне навісне обладнання.

Загалом компанія має дев’ять моделей малих шарнірних навантажувачів. 

Обидві представлені моделі оснащені дизельним двигуном Kubota потужністю 50 кінських сил і можуть розвивати максимальну швидкість 50 км/год. Вони мають робочу вагу 2600 кг і висоту підйому 2,5 м.

Стандартний ML27 може підіймати 2890 кг, тоді як телескопічна версія має дещо вищу вантажопідйомність — 2905 кг.

Навантажувачі оснащені гідравлічним зчіпним пристроєм для міні-навантажувачів і можуть працювати з більш ніж 50 навісними пристроями з великим потоком.

Усі елементи керування знаходяться на джойстику, і є варіанти ручного чи ножного керування газом.

Стандартно моделі оснащені безпечним дахом ROPS/FOPS; закрита кабіна з обігрівом і підігрівом сидінь на пневматичній підвісці є опцією.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ML27 і ML27T також можуть бути оснащені різноманітними опціями, такими як допоміжна гідравліка з високим потоком, комплекти освітлення та контроль ходу.




Ще матеріали з цієї категорії: « Дніпро отримав нову японську спецтехніку