Агро

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Державна наукова установа УкрНДІПВТ провела випробування та аудит виробництва на відповідність умов щодо виготовлення електротракторів серії Kolos.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це китайські машини Changfa із потужністю двигуна 220 к.с., які презентує компанія «Агсолко Україна».
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Deutz-Fahr виводить на ринок чотири нові моделі тракторів потужністю від 75 до 106 к.с. із абсолютно новою…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, чеський виробник тракторів Zetor представив нову 6-у серію машин на виставці сільськогосподарської техніки Techagro у місті Брно.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, іспанська компанія JBR Agrotech випустила міні-трактор для тепличного господарства з мінімальним радіусом повороту.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, «Завод Кобзаренка» продемонстрував тракторний зсувний причіп ТЗП-39 з новою тентовою системою Flip-Tarp від італійського бренду Cramaro.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, австрійський виробник сільгосптехніки Lindner розширив свою лінійку тракторів.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, уряд заклав у бюджет 1 млрд грн на програму компенсації до 25% вартості техніки українського виробництва.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за прогнозними оцінками науковців Інституту аграрної економіки, спадна тенденція щодо імпорту агротехніки буде зберігатися й у 2024…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія «СП «ПАЕК» зачищає поля біля Снігурівки на Миколаївщині за допомогою власного радіокерованого розміновувача на базі трактора…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у межах грантової допомоги, отримано 15 одиниць техніки: екскаватори, трактори, бульдозери.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, французький стартап Seederal розробляє трактор, який зможе пропрацювати від однієї зарядки 12 годин.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виставці в Туреччині компанія New Holland показала прототип електротрактора T3 electric power потужністю 100 к.с., який…

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: