Середа, 25 травня 2022 12:48

США передали Нацполіції та прикордоникам 21 броньований автомобіль

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Сполучені Штати передали українським прикордоникам та поліцейським 21 броньований автомобіль для захисту та перевезення особового складу.

Про це у Твіттер повідомили в Бюро з міжнародних питань у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань Державного департаменту США (INL).

Відділ технічної допомоги правоохоронним органам України посольства Сполучених Штатів в Києві передав Державній прикордонній службі та Національній поліції України 21 броньований автомобіль.

Техніка призначена для захисту особового складу правоохоронних органів.

Також надано 185 мільйонів доларів фінансової допомоги.

«Як і військові, українська прикордонна охорона та поліція мужньо борються проти жахливого вторгнення росії. INL надала 185 мільйонів доларів на допомогу українським прикордонникам і національній поліції, нещодавно передавши 21 броньований автомобіль для їх захисту», – йдеться в повідомленні.

Нагадуємо, на початку лютого перші позашляховики за проєктом міжнародної технічної допомоги від Уряду США надійшли до Держприкордонслужби України.

Партія з сорока нових пікапів Mitsubishi L200 прибула до Окремої комендатури охорони і забезпечення Держприкордонслужби у Києві.

Постачання транспортних засобів для українських прикордонників відбулося за програмою «Посилення спроможності Державної прикордонної служби України в сфері безпеки північного та східного кордону України».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також нещодавно Сили оборони України отримали нові броньовані машини Senator Armored Personnel Carrier. Бронеавтомобілі для перевезення особового складу передані Україні урядом Канади.




Інформація: