Четвер, 12 травня 2022 11:26

Розпочалася експлуатація унікального тягача Renault Trucks

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, голландський автоперевізник Preco нещодавно ввів в експлуатацію найновіший магістральний тягач Renault T-High 520 (6×2), доповнений цікавими опціями, які роблять цю вантажівку унікальною.

Зокрема, Preco вибрала 13-літровий мотор потужністю 520 к. с., що відповідає вимогам Euro 6 step-D. Ці нові, жорсткіші екологічні вимоги почали діяти у містах Амстердам, Роттердам, Гаага, Лейден та Утрехт з 1 січня 2022 року.

Мотор агрегатований із посиленою автоматизованою коробкою передач Optidriver.

Для комфортного керування сідельний тягач обладнаний повною пневматичною підвіскою. Передні фари виконані за світлодіодною технологією, що є рисою моделей Renault Evolution.

Оскільки вантажівка використовуватиметься для спеціальних перевезень різних вантажів, то за кабіною була встановлена ​​«вежа», в якій є відсіки для розміщення кріпильних інструментів.

Шасі вкрите рифленими металевими листами. Ці елементи, а також маточини були пофарбовані в зелений колір для контрасту.

У колеса, природно, були встановлені алюмінієві диски, а задній бампер та тилове освітлення виконали у так званому норвезькому стилі.

Вся вантажівка була пофарбована в асфальтово-сірий колір RAL7043. Це чудово поєднується з майбутньою роботою транспортного засобу, який в основному використовуватиметься у перевезенні будівельних конструкцій.

У переліку внутрішнього обладнання є вентильоване сидіння водія, пасажирське сидіння, що обертається, мікрохвильову піч і спеціально замовлену оббивку зі шкіри.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, щоб захистити водія від холоду та шуму, у дверях встановили подвійний склопакет. Спереду та ззаду шасі встановлено камери дистанційного спостереження.