Середа, 16 лютого 2022 10:45

Замовили рекордну кількість електричних автобетонозмішувачів Volvo FE Electric

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, данська компанія Unicon замовить рекордну кількість електричних автобетонозмішувачів нового покоління на базі Volvo FE Electric

Unicon, найбільший виробник та постачальник товарного бетону в Данії, та виробник вантажівок Volvo Trucks домовилися про довгострокову співпрацю.

В рамках співпраці Unicon замовить 11 найновіших шасі Volvo FM Electric, а також комунікуватиме з Volvo Trucks з розробки та впровадження комплексних електричних рішень для вантажівок та кузовів для бетонної промисловості.

Вибір Unicon на користь Volvo Trucks грунтується на вже отриманому хорошому досвіді з більш легкою моделлю FE Electric.

Тому компанія закупить для роботи в Данії 11 одиниць Volvo FM Electric, які будуть переобладнані в електричні автобетонозмішувачі з підвищеною дальністю ходу та вантажопідйомністю.

Також - впровадить та оптимізує за допомогою Volvo Trucks електричні рішення для введення в експлуатацію автобетонозмішувачів з електроприводом для ефективного та стійкого розподілу. бетону.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це рекордне для Данії приватне замовлення на електричні вантажівки примітне тим, що великовантажні автомобілі для бетонної промисловості є одними з найскладніших для електрифікації.