Неділя, 24 жовтня 2021 15:32

Tesla випробувала оновлений пікап Cybertruck

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, серійний пікап Tesla Cybertruck отримає традиційні зовнішні дзеркала і шасі з поворотними задніми колесами.

Tesla провадить випробування модернізованої версії електричного пікапа Cybertruck. У твіттері Tesla Hype опублікували відео з тестами автомобіля, який відрізняється від показаних раніше прототипів.

Помічений на випробувальному полігоні пікап має традиційні зовнішні дзеркала, тоді як у представленого в 2019 році концепт-кара оглядові функції виконували заховані в кузові камери.

Також на відео помітно, що електромобіль оснащений повнокерованим шасі, про яке раніше говорив глава Tesla Ілон Маск. Задні колеса автомобіля можуть повертатися під невеликим кутом, що підвищує маневреність машини на малих швидкостях і збільшує стійкість на високих.

Подібними системами вже оснащені конкуренти Tesla Cybertruck такі як особі Rivian R1 та GMC Hummer EV.

У вересні стало відомо, що прем'єра серійної версії Tesla Cybertruck відбудеться не раніше кінця 2022 року, а його масове збирання в великих обсягах розпочнеться тільки в другій половині 2023 року.

Електромобіль запропонують в трьох основних модифікаціях: з одним, двома або трьома силовими агрегатами. «Молодша» версія моделі з одним двигуном зможе розганятися до «сотні» за 6,5 с, тоді як «старший» тримоторний варіант Tri Motor набирає 100 км/год за 2,9 секунди.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, заявлений запас ходу без підзарядки в залежності від модифікації варіюється від 400 до 800 кілометрів.