П'ятниця, 03 вересня 2021 10:45

Вітчизняний виробник створив для Міноборони новий аварійно-ремонтний автомобіль

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для Міністерства оборони Завод спецтехніки «Техкомплект» виготовив нову аварійно-рятувальну машину на базі французького малотоннажного вантажного шасі Citroen Jumper

Новинка призначена для транспортування бригади з 6 фахівців (не рахуючи водія) разом з необхідним обладнанням та інструментами для проведення аварійних робіт. Внутрішнє оснащення фургона передбачає виконання різних робіт на віддаленому об'єкті або, в разі необхідності, під час руху спецавтомобіля.

Спецтехніку отримало квартирно-експлуатаційне відділення Міністерства оборони України - підрозділ з обслуговування опалення, водовідведення, електрифікації та інших комунікацій.

Нове вантажне «шасі-кабіна» Citroen Jumper з 7-місною дубль-кабіною традиційно надав офіційний представник бренду в Україні - концерн Stellantis.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виготовлення і монтаж фургона аварійно-рятувальної машини на базове шасі виконала бригада професійних співробітників на виробництві Заводу спецтехніки «Техкомплект» в Київській області (Макарівський район, с.Калинівка).