Понеділок, 19 липня 2021 11:53

В Україні виготовили бензовоз з підвищеною продуктивністю на базі МАЗ

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» представив автопаливозаправник, місткістю 12 кубометрів, зі збільшеною видачею пального.

Завод спецтехніки Техкомплект виготовив новий автопаливозаправник на базі 3-вісного вантажного шасі МАЗ-6312. Ця модель шасі використовується в якості базової для монтажу автоцистерн з об'ємом 12 кубометрів.

Особливість цього бензовоза полягає в тому, що на нього встановили вузол видачі зі збільшеним проходом, тобто видача палива відбувається швидше і в більшому обсязі за одиницю часу. Особливості комплектації паливозаправника:

лічильник ППО 40

рукав

роздатковий пістолет 1,5 дюйма

збільшений фільтр ФЖУ.

Автоцистерна може перевозити в автономних секціях різні види світлих нафтопродуктів, щільністю до 860 кг/м3. Традиційно автоцистерни для перевезення ПММ виготовляються одно- і двосекційними. Та цього разу покупцеві - компанії «УКРЄВРОМАЗ», знадобилося виготовити автоцистерну з 3-ма секціями.

Нагадуємо, що минулого місяця аналогічний 12-кубометровий автопаливозаправник, але з цистерною, розділеною на 4 секції, відправився працювати в Сумську область, а ще 7 паливозаправників 11 м3 на базі MAN вирушили допомагати будувати дороги групі компаній «Автострада».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, літо 2021-року формує нову закономірність в попиті на автотопливозаправщики Заводу спецтехніки «Техкомплект»: обсяг автоцистерн збільшеної місткості зріс удвічі в порівнянні з найпопулярнішою модифікацією 2020-о року - 5 або 5,5 м3.