Четвер, 25 лютого 2021 09:35

Renault представила електровантажівку з кабіною з низьким входом

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Renault Trucks продемонструвала електричну версію моделі Renault D Wide Z. E. Low Entry Cab (LEC) - вантажівки з винесеною вперед і низько посадженою кабіною.

За словами автовиробника, запуск нової модифікації став можливий завдяки впровадженню нових вузлів електротрансмісії і поліпшення системи управління. Електрична вантажівка Renault D Wide з низькою кабіною Low Entry Cab забезпечує водієві відмінну ергономіку і огляд, а також підвищує продуктивність роботи і покращує безпеку.

Новинка чудово підходить для виконання таких транспортних завдань, як збір і вивіз сміття, а також для доставки різних товарів по торгових точках.

В кабіні, окрім водія, є ще місця для трьох пасажирів. Висота кабіни від поверхні землі становить всього 20 см, але її можна ще зменшити на 7 см, якщо обладнати вантажівку опційною пневматичною підвіскою з функцією kneeling. Все це забезпечує легкий доступ в кабіну, знижуючи навантаження на водія і його помічників, яким доводиться виходити і повертатися в кабіну до 100 разів на день.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Renault Trucks в даний момент пропонує модель D Wide ZE LEC у варіанті шасі 6×2 з керованою задньою віссю.