Четвер, 10 жовтня 2019 18:51

Mercedes-Benz поставить 40 вантажівок Actros нового покоління одному з найбільших рітейлерів в Україні

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, перші автомобілі надійдуть в Україну вже у листопаді цього року.

40 вантажівок Mercedes-Benz Actros нового покоління зовсім скоро поповнять автопарк одного з найбільших рітейлерів України – компанії Fozzy Group. Про це повідомляє кореспондент SpecMachinery.com.ua з офіційної презентації новинки в Україні. Перші машини почнуть надходити в Україну вже у листопаді цього року, менше ніж за місяць з моменту офіційної презентації українським споживачам.

Нагадаємо, серійне виробництво нового покоління Mercedes-Benz Actros стартувало в травні цього року. Перший автомобіль нової генерації зійшов з конвейєра на найбільшому заводі Mercedes-Benz з виробництва великовантажних автомобілів, що розташований у німецькому місті Верт-ам-Райн.

Підготовка до початку виробництва нового покоління Mercedes-Benz Actros розпочалось ще в 2014 року. Задля створення оптимального виробничого процесу використовувались новітні технології, в тому числі віртуальна реальність (VR). З її допомогою вдалось візуалізувати виробничу лінію та зробити процес збирання авто максимально ефективним.

Через більшу технологічну складність автомобіля почали застосовуватись нові виробничі процеси. Наприклад, мультимедійний кокпіт перед монтажем окремо збирають та тестують. Також з’явились нові стенди для калібрування MirrorCam, що прийшли на зміну стандартним дзеркалам заднього огляду.

Більш детально про українську презентацію Mercedes-Benz Actros нового покоління читайте на SpecMachinery.com.ua зовсім скоро.