Понеділок, 28 серпня 2023 13:20

В Україні створили сучасну каналопромивну машину

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод «Альфатекс» відправив до Житомирської області каналопромивну машину АТ КП-0702 на шасі DAYUN CGC1120.

Машина каналопромивна призначена для аварійного та профілактичного очищення каналізаційних та водостічних труб, відстійників, колодязів, водостічних приймачів.

Спеціальне обладнання складається з цистерни, насоса високого тиску з приводом, барабана з намотаним рукавом, гідравлічної системи та допоміжного обладнання.

Насос і барабан з рукавом розміщені в опалювальному відсіку, що дозволяє використовувати машину цілий рік.

Машина каналопромивна АТ КП-0702 має наступні технічні характеристики:

Ємкість цистерни спецобладнання  — 6,0 куб.м.

Тиск води, що створюється насосом  — 16 МПа.

Продуктивність насоса  — 122 л/хв.

Довжина промивного рукава  — 100 м.

Діаметр трубопроводів, що очищується — 150-1000 мм.

Товщина стінок цистерни 4 мм, каркас теплоізольований.

Насос високого тиску Європейського виробника НРР – Рressurepumps (Італія) HPP  ELS 122/160.

Привід насоса високого тиску  — від двигуна автомобіля. Надбудова встановлена на шасі DAYUN CGC1120 колісної формули 4×2, яке комплектується потужним дизельним двигуном Weichai WP4.1Q160E50 (Євро-5) об'ємом 4087 куб. см, що гарантує надійність та ефективність роботи.

 6-ти ступінчаста КПП Shaanxi Fast Gear додає комфорту і легкості в керуванні. Комплектація техніки агрегатами відомих світових виробників Bosch, Wabco, ZF підкреслює високу якість та надійність даного самоскида.

Додаткові опції — кондиціонер, електросклопідйомники, центральний замок, люк, магнітола MP3/USB, барабан з гідроприводом, з можливістю плавного регулювання обертів і реверсивним режимом, пристрій обмивки рукава високого тиску.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також - це розмивний пістолет, автономний повітряний опалювач, сигналізація мінімального рівня води, продувка водяної системи, система заповнення насоса незамерзаючою рідиною, освітлення робочого відсіку, заправна колонка тощо.