Середа, 16 серпня 2023 12:55

На Київщині працюватиме новий сміттєвоз вітчизняного виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на заводі «Альфатекс» виготовили та відвантажили до Київської області ще один сміттєвоз АТ-4022 на шасі DAYUN CGC1120 з боковим завантаженням.

Комунальна надбудова встановлена на шасі DAYUN CGC1120 (4х2) з новою комфортабельною кабіною зі спальним місцем.

Придбання сучасної техніки сприятиме розвитку комунального підприємства та можливості надавати мешканцям громади якісні комунальні послуги.

Об'єм приймального бункера сміттєвоза становить 12 кубічних метрів - це великий об'єм для ефективної роботи. Конструкція відрізняється особливою міцністю та стійкістю, завдяки використанню найякіснішого зносостійкого металу.

Що робить ці сміттєвози такими ефективними? Секрет у боковому завантаженні. Бак з відходами перекидається в люк нагорі кузова за допомогою бічного маніпулятора, дозволяючи завантажити відходи зі стандартних контейнерів об'ємом 0,75 куб. м або з євроконтейнерів об'ємом 1,1 куб. м.

Система ущільнення зменшує об'єм відходів забезпечуючи коефіцієнт 4:1, що дозволяє економити місце та оптимізувати перевезення.

Конструкція кузова ретельно проконтрольована сучасним обладнанням, гарантуючи герметичність та довговічність.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, антикорозійна обробка забезпечує захист від зовнішніх впливів навіть при тривалій експлуатації.