П'ятниця, 30 червня 2023 14:03

На Полтавщині працює цікава комунальна машина вітчизняного виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вакуумна машина з обладнанням власного виробництва Кременчуцького заводу комунальної техніки «Альфатекс» успішно розпочала свою роботу.

Новинка працює в містечку Нова Галещина, що розташоване в Полтавській області!

Вакуумний автомобіль АТ ВО-0103 допоможе розв'язати питання механізованого очищення каналізаційних колодязів, а також перевезення і розвантаження нечистот в місцях утилізації.

Асенізаційна машина з потужним вакуумним насосом, що створює розрідження в цистерні, з легкістю буде відкачувати відходи побутового або промислового походження.

При всій нехитрій конструкції, вакуумна машина відповідає жорстким умовам, пов'язаним з її експлуатацією.

Цистерна має місткість 9,5 кубічних метрів, а глибина очищення досягає 4,5 метри. Час наповнення цистерни займає всього 10 хвилин, а продуктивність вакуум-насоса становить неймовірні 360 кубічних метрів на годину. Максимальне розрідження в цистерні складає 0,08 МПа.

Особливість цього вакуумного автомобіля полягає в наявності додаткових опцій та оснащення спецтехніки, що значно полегшує його експлуатацію.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Кременчуцький завод комунальної техніки «Альфатекс» виготовляє установки даного типу вже понад 20 років.