П'ятниця, 22 жовтня 2021 18:28

Завод «Техкомплект» представив в Києві масштабну експозицію техніки

Як вже повідомляв SpecMachinery.com.ua, в Києві пройшли щорічні спеціалізовані виставки «КомунТех-2021», «ДорТехЕкспо-2021» та ін. В цьому матеріалі розповімо про техніку, представлену Заводом «Техкомплект».

Одразу відзначимо: Завод «Техкомплект» - постійний учасник виставки з 2017 року з незмінно масштабними експозиціями. У минулому році - центральна експозиція була представлена 14 різними моделями підйомних механізмів та спецтехніки як власного виробництва, так і імпортованої з Італії.

Цього року експозиція була не менш масштабною. На ній демонструвалися автопаливозаправники і самоскиди власного виробництва, автогідропідіймачі, крани-маніпулятори і інша спецтехніка, що зацікавить комунальників.

Тож спочатку кілька слів про паливозаправники.

На виставці Завод «Техкомплект» представляє варіанти на 5,5 (на шасі МАЗ) та 11 куб.м. (на шасі IVECO).

 

До речі, саме в цьому бензовозі «Техкомплект» реалізував установку передньої і задніх стінок цистерни еліптичної форми. Еліптична форма чудово справляється з гідроударами, знижує навантаження при розгоні і розсіює ударні навантаження в момент гальмування спецмашини.

 

Ще техніка – самоскид «Кошмановец» з вантажопідйомністю 4 тонни і самоскидним кузовом з тристороннім розвантаженням на 10 куб.м.

 

На цій виставці був показаний самоскид для перевезення сипучих вантажів на базі білоруського вантажного шасі HDC NEXT.

 

Ще цікаве рішення – технічка на шасі IVECO Daily 70. Вона має ремонтний модуль в якому список спеціалізованих інструментів налічує 500 позицій.

 

Всередині є свердлильний, токарний верстати, генератор, компресор, балони для газового зварювання. Ззаду – гідроборт вантажопідйомністю 500 кг.

Призначення цього рішення – оперативний ремонт дорожньо-будівельної техніки прямо на дорогах.

 

Ще новинка – універсальний аварійний автомобіль на базі Opel Movano. Ця «аварійка» призначена для універсальних бригад ремонтників, які виїжджають на пошкодження водопроводу, електро- або газових мереж.

Автомобіль складається з пасажирського відсіку на 6 осіб (плюс ще двоє в кабіні, плюс водій) і ремонтно-багажного відсіку, в якому розташувався генератор, верстати, балони для зварювання та інший інструмент. 

До того ж «Техкомплект» представив цілу низку кранів-маніпуляторів і автогідропідіймачів: різних брендів, різної довжини і вантажопідйомності, на різних шасі.