П'ятниця, 17 вересня 2021 15:15

Повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року та плану заходів з її реалізації

Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою отримання та врахування зауважень і пропозицій громадськості на офіційному веб-сайті Міністерства інфраструктури України оприлюднено звіт про стратегічну екологічну оцінку проєкту Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року та плану заходів з її реалізації (далі – Звіт) та проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року та затвердження плану заходів з її реалізації» (далі – проєкт розпорядження КМУ).

Зауваження і пропозиції до Звіту та проєкту розпорядження КМУ подаються до Управління морського та річкового транспорту Міністерства інфраструктури України на адресу: пр-т Перемоги, 14, м. Київ, 01135 або в електронному вигляді на електронну адресу: innamoskalenko@mtu.gov.ua.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів з дати публікації. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року та затвердження плану заходів з її реалізації»

Пояснювальна записка

Додаток до пояснювальної записки

Стратегія розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року

План заходів з реалізації Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України до 2031 року

Звіт про стратегічну екологічну оцінку

Аналітичні матеріали до проєкту Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року