П'ятниця, 20 серпня 2021 11:47

Deutz готує свій перший водневий двигун

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Deutz, один з провідних світових виробників інноваційних дизельних, газових і електричних систем приводу готує до виходу на ринок свій перший водневий двигун TCG 7.8 H2.

Новий двигун TCG 7.8 H2, який відповідає всім стандартам, встановленим ЄС для двигунів з нульовим рівнем викидів CO2, є ще одним доповненням до портфеля приводних систем компанії з низьким і нульовим рівнем викидів.

Новий водневий 6-циліндровий двигун TCG 7.8 H2 потужністю 200 кВт, успішно пройшов початкові тести на випробувальному стенді, а його серійне виробництво заплановано на 2024 рік.

Новинка підходить для різних застосувань, включаючи дорожні, будівельні та сільськогосподарські, але на першому етапі через недоліки в інфраструктурі, TCG 7.8 H2 ймовірно буде використовуватися в стаціонарному обладнанні, генераторах і залізничному транспорті.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, пілотне застосування водневого двигуна TCG 7.8 H2 намічено на початок 2022 року, де він буде використовуватися в стаціонарному обладнанні для генерації електроенергії в партнерстві з регіональною комунальною компанією.