Вівторок, 17 серпня 2021 12:47

Представили інноваційну систему захисту причепів фур від крадіжок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанії ZF, Sioen, Securitas і Roland спільно розробили систему виявлення вторгнень в напівпричепи

ZF, Sioen Industries і Securitas об'єднали зусилля з провідним європейським виробником (друкованих) бічних штор Roland International, щоб зменшити зростаючу проблему крадіжки вантажів з трейлерів за допомогою нової системи виявлення вторгнень.

Вони розробили розумний, багатошаровий брезент з вбудованою провідністю. Система може бути застосована до дверей, бортів і дахах для забезпечення 360-градусної безпеки причепів і сумісна з рефрижераторами, фанерними коробками, контейнерами і шторами причепів.

Його автономна конструкція робить його придатним для застосування як в нових, так і в існуючих причепах.

Згідно зі звітом BSI Supply Chain Services and Solutions крадіжки вантажів систематично збільшуються, і 86% всіх крадіжок вантажів в Європі пов'язані з крадіжкою товарів з вантажівок.

Компанія Roland розробила розумне інноваційне рішення забезпечення безпеки на 360 градусів для рефрижераторних, промтоварних, контейнерних і шторних напівпричепів.

Технологія контролюється ZF за допомогою передового рішення для управління автопарком TX-TRAILERGUARD, яке випускається під брендом Transics. Це рішення може бути об'єднано з іншою провідною технологією ZF, що забезпечує оптимальну безпеку - WABCO OptiLock ELB-Lock.

WABCO OptiLock ELB-Lock - це ціла низка високоякісних механічних і електронних систем замикання дверей напівпричепів, призначених для того, щоб вантаж прибув в пункт призначення вчасно неушкодженим і незабрудненим.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, зокрема, це бездротова електрична система замикання дверей ELB-Lock, яка дистанційно контролює і управляє дверима напівпричепів, оснащена різними датчиками і сигналізаціями в режимі реального часу.