Вівторок, 27 листопада 2018 11:05

Галогенні лампи Philips RacingVision - «Краща покупка» за оцінкою Auto Express

Галогенні лампи для фар головного освітлення Philips RacingVision названі «Кращою покупкою 2018 року» в рейтингу авторитетного британського журналу Auto Express.

За останні десять років лампи бренду Philips вісім разів ставали володарями премії «Лампа головного освітлення року» і були удостоєні звання «Кращий автомобільний аксесуар року».
Auto Express - найпопулярніший тижневик в Великобританії - регулярно проводить тестування автомобільних продуктів і аксесуарів. У своїх дослідженнях журнал піддає лампи різним випробуванням, щоб визначити їх якість і ключові характеристики. Нещодавно Auto Express включив в перелік випробувань додаткові критерії, щоб зробити тестування більш точними і всебічними.

«Навіть в нашому ускладненому тестуванні лампи Philips RacingVision як і раніше лідирують в своєму класі з очевидною перевагою, як і в 2016 році», - пише Auto Express.

Технологія Philips RacingVision забезпечує збільшення інтенсивності світла і підвищення яскравості до 150% ¹, що гарантує кращу видимість і велику контрастність. Мабуть, це найпотужніші лампи, виготовлені згідно допустимим нормам для доріг загальної мережі.

Колірна температура Philips RacingVision, що досягає 3500К, вдосконалене кварцове скло, стійке до УФ-випромінювання, і колба, наповнена газом під високим тиском до 13 бар, забезпечують ідеальну видимість, знижуючи навантаження на зір.

«Ми раді, що наш продукт Philips RacingVision удостоєний премії« Краща покупка 2018 ». Ці лампи призначені для поліпшення видимості, що сприяє підвищенню експлуатаційних якостей і безпеки автомобіля - ці дві характеристики найбільш важливі для автовласників. Безпека на дорозі починається з того, що ви бачите і вас бачать - з якісного освітлення автомобіля », - говорить Річард Армстронг, менеджер з розвитку бізнесу в Великобританії компанії Lumileds.




Інформація: