Субота, 06 серпня 2022 12:30

Відома логістична компанія передала автомобільну техніку для ЗСУ

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, логістична компанія Meest China передала на потреби ЗСУ п’ять одиниць автомобільної техніки

Поки війна триває і українські військові захищають нашу країну на передовій, бізнес теж не залишається осторонь, навпаки, активно підтримує Збройні Сили України і долучається до різноманітних донатів.

Минулого місяця логістична компанія Meest China передала Збройним Силам України на харківському напрямку два автомобілі, одну броньовану машину та два квадроцикли для боротьби з російським агресором.

З ініціативи акціонера компанії В'ячеслава Лисенка весь червень місяць команда Meest China невпинно працювала на своєму економічному фронті, щоб виконати план і з отриманого прибутку мати змогу допомогти Збройним силам України.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, топ-менеджери компанії відвідали позиції наших захисників в Харкові, передали військовим автомобільну техніку та на власні очі побачили, як зараз виглядає місто, яке вже дуже постраждало і щодня продовжує потерпати від прильотів бомб та ракет.




Інформація: