Середа, 31 березня 2021 09:26

В Україні вироблятимуть французьку рятувальну техніку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для Державної служби з надзвичайних ситуацій в Україні локалізують виробництво французьких 370 інженерно-рятувальних комплексних машин для роботи на багатоповерхових будівлях.

З цією метою був підписаний протокол щодо спільного виробництва на українських підприємствах машин розробки французької компанії Echelles Riffaud.

Завдяки цьому Державна служба з надзвичайних ситуацій України отримає обладнання світового рівня для гасіння пожеж та порятунку людей у багатоповерхових будівлях.

Це стало новою угодою між міністерством внутрішніх справ та компанією з Франції по технічному переоснащенню Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, першою була Міжурядова угода між Україною та Францією, що передбачає отримання для єдиної системи авіаційної безпеки та цивільного захисту 55 гвинтокрилів виробництва компанії Airbus, частина з них надійде до Спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України.