Четвер, 25 жовтня 2018 11:40

Техніка Caterpillar постане в новому дизайні

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Caterpillar оголосила про зміну зовнішнього вигляду своїх машин: замість старого графічного дизайну, відомого під назвою Power Edge, буде використовуватися Cat Modern Hex.

У новому дизайні постануть техніка, двигуни, генератори і інструменти. У новому стилі збережуться традиційні елементи графіки CAT, але до них будуть додані тривимірний червоний шестикутник і зображення решітки. Червоний колір - це повернення до графіку, яка застосовувалася при виробництві перших гусеничних тракторів компанії в 1925 році - передає SpecMachinery.com.ua.

«Наша мета полягала в тому, щоб створити щось з чудовим зовнішнім виглядом», - розповів Ед Стембрідж, менеджер по ідентифікації продуктів. «Коли ви поєднуєте дизайн Modern Hex з нашими відмінними дизайнами продуктів Cat, він візуально нагадує клієнтам, що вони купують найкращі продукти на ринку».

На додаток до машин, генераторних установок і двигунів, новий дизайн буде використовуватися і на упаковці деталей Cat, і на різних ліцензованих продуктах, таких як іграшки та масштабні моделі.

Переведення повної лінійки техніки на новий графічний дизайн завершиться до 2020 року.