Середа, 28 квітня 2021 11:58

Новий навантажувач Bobcat здобув престижну нагороду

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий компактний колісний навантажувач Bobcat отримав глобальну нагороду iF Design

Новий компактний колісний навантажувач Bobcat L85 (CWL) був оголошений переможцем в номінації «Продукт» на всесвітньо відомої нагороди iF Design Awards 2021 року.

Організатор нагороди iF International Forum Design GmbH - найстаріша в світі незалежна проектна організація зі штаб-квартирою в Ганновері, Німеччина.

Разом з Bobcat над L85 працювала німецька дизайнерська компанія Lumod GmbH з Мюнхена.

Інтуітивність машини і максимальна видимість є ключовими факторами для впевненої роботи. Тому при розробці L85 Bobcat зосередився на оптимізації обох цих характеристик, в результаті чого було отримано короткий крутий задній капот і повністю скляні двері з обох сторін, що забезпечують кращу в своєму класі бічну і задню оглядовість.

Камера заднього виду і світлодіодні ліхтарі ще більше покращують огляд. Всі органи управління згруповані на бічній консолі, а джойстик приєднаний безпосередньо до підлокітнику сидіння (унікальний для цієї категорії розмірів).

L85 може використовуватися в будівництві, ландшафтному дизайні, оренді, промисловості, утилізації відходів, переробки відходів і сільському господарстві, але також добре підходить для дорожніх робіт, прибирання снігу, технічного обслуговування і багатьох інших застосувань.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модель має стандартний ківш, обсягом 0,8 м 3, однак діапазон розмірів ковіші перебуває в межах 0,6 - 1,2 м 3. Споряджена маса L85 Bobcat становить 5091 кк, висота підйому 3250 мм, а потужність двигуна 50,7 кВт (68 к.с.)