Понеділок, 26 квітня 2021 12:32

Witrgen представив нову фрезу

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Wirtgen виводить на ринок нову модель W210, призначену для холодного фрезування.

Машина з «розумним» управлінням, потужністю 571 кВт, розрахована на робочу ширину 2,0 м, 2,2 м або 2,5 м і глибину фрезування до 330 мм. Вона використовується як для відновлення верхніх шарів покриття шляхом зняття дорожнього полотна на повну глибину, так і для оздоблювального фрезування.

Завдяки новій двоступеневої коробці передач DUAL SHIFT з розширеним діапазоном частоти обертання фрезерного барабана, фреза W 210 F чудово справляється з комплексними завданнями.

Інноваційна система управління MILL ASSIST автоматично вибирає найбільш вигідне співвідношення між продуктивністю фрезування і експлуатаційними витратами. За рахунок цього машина точно і динамічно реагує на зміну умов роботи.

Машина повідомляє водієві всю найважливішу інформацію про процес фрезування і стан фрези.

Якщо раніше для відображення інформації були потрібні три дисплеї, то тепер все дані виводяться на один дисплей панелі управління. Це дозволяє оператору тримати в полі зору всі важливі параметри, контролювати процес роботи і управляти машиною одночасно.

Завдяки повній інтеграції системи нівелювання LEVEL PRO ACTIVE в управління машиною все важливі функції фрези взаємодіють одна з одною, безпосередньо, дозволяючи отримати точні результати фрезування.

Система нівелювання пропонує багато додаткових функцій і функцій автоматики, що спрощують роботу оператора. Так, наприклад, вона дозволяє підняти машину, щоб проїхати над кришкою люка, прискорюючи тим самим робочий процес. Система LEVEL PRO ACTIVE також автоматично налаштовує параметри машини при переході на другу смугу фрезування.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, додаткова система Multiple Cutting System (MCS) - дозволяє змінювати фрезерні барабани з однаковою шириною фрезування, але різною лінійною відстанню всього лише за 15 хвилин і без додаткового інструменту.