П'ятниця, 19 березня 2021 13:18

Caterpillar вивів на ринок новий автогрейдер

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий автогрейдер CAT 140 GC позиціонується як високопродуктивна машина, оснащена сучасним функціоналом

Потужний двигун Cat C7.1 140 GC, автоматична коробка передач з перемиканням під навантаженням 6F/3R (без педалі поштовхового ходу) і точно спроектована гідравлічна система забезпечують збалансовану продуктивність у всіх робочих ситуаціях.

Режим роботи ECO і вентилятор знижують витрату палива, а збільшені інтервали технічного обслуговування додатково скорочують експлуатаційні витрати.

Пульт управління налаштовується відповідно до переваг оператора, тут передбачена потужна система обігрівання та охолодження.

Стандартний диференціал без пробуксовки 140 GC активується без участі оператора, щоб збільшити тягу на поганих ґрунтових умовах і захистити компоненти трансмісії від пошкоджень. Варіант з повним приводом забезпечує додаткову продуктивність на пересіченій місцевості або в поганих дорожніх умовах.

Оптимізовані балансування машини забезпечує максимальне тягове навантаження на грунт. Ширина відвалу 4,3 м (14 футів) забезпечує більше покриття дороги. Додатковий цифровий вимірювач ухилу відвалу виключає можливість помилок через контроль ухилу і підвищує безпеку на робочому майданчику

Опція реверсивного вентилятора потрібна для запобігання скупченню матеріалу на повітрозабірному екрані задніх дверей і допомагає знизити витрати на очистку системи охолодження автогрейдера.

Різноманітне навісне обладнання Cat, в тому числі розпушувачі, розпушувачі та передні відвали, підвищує універсальність машини, при цьому кожне навісне обладнання

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, потужність двигуна нового автогрейдера CAT 140 GC становить 196 к.с., а споряджена маса – 18,36 т.