П'ятниця, 25 грудня 2020 12:29

Caterpillar представив новий гідравлічний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, слідом за новим колісним екскаватором Cat M316, компанія Caterpillar продовжує серію машин нового покоління, презентувавши новий гідравлічний гусеничний екскаватор Cat 335.

Виробник декларує збільшення до 20% паливної економічності, зниженими до 25% витратам на ТО і поліпшену до 45% продуктивність роботи.

При цьому Cat 335 має мінімальний радіус повороту, що робить його хорошим варіантом для роботи на будівельних майданчиках з обмеженим простором, таких як дорожні проекти з перекриттям смуг руху і земляні роботи поруч з будівлями.

Модель має такі характеристики:

Операційна маса з потрійними ґрунтозахисних черевиками і противагою - 36200 кг

Двигун - CAT c7.1 потужністю 273 к.с. (204 кВт)

Максимальна глибина копання - 6990 мм

Максимальна досяжність на рівні землі - 10640 мм

Максимальна висота завантаження - 7960 мм

Три режими роботи з низьким холостим ходом - Power, Smart або Eco, допомагають знизити витрату палива до 10%. Стандартна конфігурація двигуна забезпечує працездатність при високій температурі навколишнього середовища до +52 С, можливість холодного запуску - 18 градусів C.

Новий Cat 335 Next Gen відрізняється збільшеними розмірами циліндра рукояті і ківша, що на 15% збільшує зусилля копання при проходженні твердого грунту і асфальту, а гідравлічна потужність збільшена на 20% для підвищення продуктивності. Ширина колії була збільшена для підвищення бокової стійкості, але при цьому загальна вага машини з відвалом або без нього становить менше 36 200 кг.

Технологія Cat Payload забезпечує зважування матеріалу на ходу, а Lift Assist повідомляє оператору, коли машина знаходиться в безпечному робочому діапазоні або коли необхідно вжити заходів для запобігання перекидання.

Як передає SpecMachinery.com.ua, система телематики Cat Link збирає дані, що генеруються новим екскаватором 335 Next Gen. Система Product Link автоматично збирає робочі дані про машини, незалежно від їх типу або марки, які можна отримати в будь-який час і в будь-якому місці через додаток VisionLink.