Субота, 24 листопада 2018 16:57

В Україні показали екскаватор Cat 320 нового покоління в роботі

Як передає SpecMachinery.com.ua, компанія Цеппелін Україна - офіційний дилер спецтехніки Caterpillar і SEM, 15 листопада презентувала гідравлічний екскаватора нового покоління Cat 320 і показала його в роботі.

Модель оснащена двигуном Cat C7.1 ACERT, потужністю 158 к.с. Максимальна висота завантаження становить 6490 мм. Крім того, машина обладнана базовою 2D системою контролю глибини і нахилу (2D Basic), а також системою зважування (Payload) - передає SpecMachinery.com.ua.

Cat 320 оснащений асистентами при роботі зі стрілою, держаком, ковшем і поворотною платформою, що дозволяє досягти заданого кута нахилу і глибини. Тим самим, це дозволить збільшити продуктивність і безпеку.

Збільшені і синхронізовані міжсервісний інтервали скорочують простий і витрати, а вбудовані технології Cat Connect дозволяють оператору, копати, профілювати і завантажувати самоскиди швидше.

За словами виробника, новий екскаватор Cat 320 призначений для експлуатації з високою інтенсивністю. Вбудовані технології забезпечують збільшення ефективності роботи оператора і гарантують мінімальну собівартість виробництва робіт і економію палива до 25%.

 

Медиа