Понеділок, 13 травня 2024 12:51

Sakai представив новий асфальтовий коток

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, коток шосейного класу Sakai Guardman SW884ND оснащений новим автоматичним гальмуванням виявлення об’єктів.

Флагманський коток є першою моделлю Sakai, виготовленою в США, яка оснащена Guardman - системою екстреного виявлення спереду і ззаду та автоматичного гальмування.

Технологія використовує радар міліметрового діапазону та системи 3D Lidar, щоб попередити оператора про будь-яку перешкоду та зупинити машину за потреби.

SW884ND — це тандемний коток шириною 79 дюймів, який забезпечує як коливання, так і вібрацію в кожному барабані. Поворот ручки забезпечує або коливання, або вібрацію залежно від застосування.

Ущільнювач вагою майже 12 тонн оснащений двигуном Cummins, потужністю 130 кінських сил.

Sakai стверджує, що SW884ND є «найшвидшим доступним котком», який має високу частоту понад 4000 вібрацій на хвилину.

Над кожним барабаном розташовано дві розпилюючі рейки, кожна з яких має власний резервуар для води. Система оснащена трьома рівнями фільтрації та знімними латунними насадками для легкого обслуговування, а також утепленням під тиском.

Усі пункти щоденного технічного обслуговування та фільтри знаходяться на рівні землі.

Оператори можуть вибирати між п’ятьма положеннями сидінь, у кожному з яких забезпечується видимість краю барабана. Консоль керування також повертається на 180 градусів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, цифровий програмований круїз-контроль, столик для ланч-боксів і підсклянник — усе це входить у стандартну комплектацію.