П'ятниця, 29 березня 2019 11:30

В Україні з'явився перший офіційний «клуб любителів тракторів»

Клубний рух, присвячений автотехніці, в Україні досить поширений. Мабуть, багато хто чув про Volkswagen-клуб, Mazda-клуб, Ssang-Yong-клуб і т.д. Клуби часто (хоча і не завжди) підтримуються виробниками техніки, і часом дають власникам машин цілком матеріальні переваги.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, тепер в Україні до клубного руху додався новий – YTO-club, присвячений однойменним тракторів. Клуб організований одним з офіційних імпортерів китайського бренду.

Як розповіли в компанії, основна мета YTO-club - надати можливість власникам техніки YTO прямого спілкування з фахівцями офіційного імпортера тракторів, оперативно отримувати допомогу, консультації та поради, а також безпосередньо спілкуватися між собою, ділитися досвідом, порадами та враженнями від використання техніки.

«Саме учасники YTO-club першими отримують актуальну і корисну інформацію про техніку YTO, мають можливість впливати на динаміку розвитку і якість роботи сервісної служби, а також брати участь в розробці нових моделей тракторів для українського ринку» - йдеться в повідомленні.

Учасники YTO-club також мають ряд привілеїв при купівлі техніки і запчастин.

За спостереженнями SpecMachinery.com.ua, заявлена ​​концепція дозволяє з упевненістю сказати, що в Україні з'явився перший офіційний «клуб любителів тракторів», створений за канонами автомобільних клубів. І якщо така концепція виявиться ефективною (а імпортер зможе її підтримувати), цілком ймовірно, що саме цей клуб стане початком серйозного клубно-тракторного руху в нашій країні.