Субота, 21 вересня 2024 12:33

KRONE представила компактний універсальний причіп для аграріїв

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія KRONE через три роки після запуску у виробництво універсальних причепів GX 440 і GX 520, виводить на ринок молодшого брата – модель GX 360 PLUS.

Ця машина закриває лінійку універсальних транспортних причепів у бік зменшення, пропонуючи місткість до 36 м3 для сільськогосподарських підприємств малого та середнього розміру. Як і його більші побратими, причіп GX 360 PLUS базується на концепції єдиної рами та стрічці транспортера.

По-справжньому інноваційним є управління гідравлічними функціями за допомогою попереднього вибору за допомогою системи KRONE PreSelect з подальшим задіянням гідророзподільників трактора.

Причіп GX 360 PLUS має легку і водночас міцну основну раму у поєднанні з високими наскрізними бортами. Має донний транспортер, виготовлений з надзвичайно міцної багатошарової тканини, зчленований з прозорим переднім бортом, рухається в напрямку заднього борту.

Завдяки еластичним властивостям транспортерної стрічки падіння матеріалів, що транспортуються, в процесі завантаження в кузов амортизується.

Особливо чутливі до деформації матеріали, що транспортуються, такі як коренеплоди, бульби або овочі не пошкоджуються, а втрати сипучих матеріалів, наприклад, зерна, в процесі транспортування виключаються, оскільки бічні борти мають якісні гумові кромки.

Як опція в задній частині причепа GX 360 PLUS можуть бути встановлені два дозувальні вальці, що забезпечують рівномірне вивантаження трав’яного та кукурудзяного силосу. А за потреби їх можна повністю демонтувати.

Крім іншого, задній борт, що широко відкривається, разом з переднім бортом, здатним переміщатися як вперед, так і назад дозволяє швидко і комфортно проводити навантаження і вивантаження упакованих вантажів, таких як палети і тюки з соломою.

За бажанням клієнта машина може бути укомплектована тентом кузова, який запобігає втраті неупакованих вантажів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, крім того, система KRONE PreSelect разом з DS 50 пропонує нову версію управління, завдяки якій моделі версії PLUS в найближчій перспективі будуть експлуатуватися, в тому числі, і в агрегаті з тракторами без терміналів, сумісних з ISOBUS.

 




Інформація: